Polityka Prywatności

Szanujemy i chronimy Twoją prywatność. Dlatego opracowaliśmy dokument, który precyzuje zagadnienia związane z gromadzeniem i wykorzystywaniem informacji o użytkownikach i klientach sklepu hiendkitchen.com

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Informacje zawarte w logach dostępowych

Podobnie jak większość firm, posiadających własne serwery, zbieramy informacje dotyczące wykorzystania serwisów przez użytkowników oraz ich adresów IP na podstawie analizy logów dostepowych. Informacje te wykorzystywane są w celach technicznych, związanych z administracją serwerów, jak również w celach statystycznych.

Dane podawane w zamówieniu

Aby zrealizować zamówienie na towary lub usługi dostepne w naszej ofercie należy wypełnić formularz zawierający podstawowe dane o użytkowniku (imię, nazwisko, nazwa firmy, kontakt, adres), dane te są niezbędne do zrealizowania zamówienia, wysłania przesyłki.
Informacje te nie są udostepniane osobom trzecim.

Subskrypcja Newsletter
 

Zapisanie się na Newsletter wymaga podania adresu e-mailowego umożliwiającego kontakt z użytkownikiem.W każdym e-mailu typu newsletter, rozsyłanym do klientów, można poprzez kliknięcie w odpowiedni link usunąć swoje dane z bazy adresów zapisanych na newsletter, prośbe taką można również skierować na info@hiendkitchen.com
Nie wykorzystujemy tych danych do rozsyłania spamów i artykułów reklamowych.

Cookies

Twoja przeglądarka internetowa przechowuje pliki tekstowe (ang. "cookies") na dysku Twojego komputera. W plikach tych znajdują się informacje niezbędne do prawidłowego funkcjonowania serwisów internetowych, w szczególności tych wymagających autoryzacji.
Zawartość plików cookies nie pozwala na identyfikację użytkownika, na ich podstawie nie są przechowywane lub przetwarzane dane osobowe.
hiendkitchen.com przechowuje pliki cookies na komputerach użytkowników w celu utrzymania sesji użytkownika po wejściu na stronę np. zachowanie zawartości koszyka

Płatności

Realizując zamówienie na jakikolwiek z oferowanych przez nas produktów i wybierając sposób płatności karta kredytową, klient przechodzi połączeniem szyfrowanym na strone firmy autoryzującej, z która mamy podpisaną odpowiednia umowe (PayU SA ) tam dokonuje operacji finansowej.
Za całość takiej operacji finansowej odpowiada firma autoryzujaca transakcje.
hiendkitchen.com nie ma dostępu do takich danych, jak numer karty, dostep do konta itd.

Linki zewnętrzne

Na naszej stronie można znaleźć linki zewnętrzne odsyłające do stron naszych Partnerów i stron sklepów naszych Klientów. Nie ponosimy odpowiedzialności za treści zawarte na tych stronach oraz nie odpowiadamy za politykę ochrony prywatności stosowaną przez właścicieli tych stron.

Zmiany w polityce ochrony prywatności

Rozwój technologii internetowej, zmiany ustawodawcze w zakresie ochrony danych osobowych, oraz rozwój naszego serwisu mogą wpłynąć na zmiany w polityce ochrony prywatności strony hiendkitchen.com. O wszelkich zmianach poinformujemy bezzwłocznie użytkowników naszej strony.


Kontakt

W przypadku pytań użytkowników dotyczących powyższej deklaracji ochrony prywatności, warunków korzystania ze strony hiendkitchen.com czy możliwości kontaktu z nami, prosimy o wysyłanie uwag na adres: info@hiendkitchen.com